آشنایی کلی با پمپ کف کش
برای انتخاب و خرید یک پمپ کف کش لازم است تا شناخت کلی از این گونه پمپها داشته باشیم.
پمپ کف کش
پمپهای کفکش پمپهای گریز از مرکز مستغرق در سیال هستند و اساس کارکرد این گونه پمپها بدین گونه است که یک موتور الکتریکی، شافت و پروانه پمپ را به حرکت در آورده و لذا انرژی جنبشی به سیال اعمال میشود و سیال پمپاژ میشود. فشار سیال خروجی به میزان سرعت چرخش پروانه و سایز آن بستگی دارد.از پمپهای کف کش اصولاً برای پمپاژ آبهای تمیز و بدون آلودگی یا لجن استفاده میشود.
انواع پمپهای کف کش
پمپهای کف کش دارای انواع گوناگونی میباشند و از بر اساس خصوصیات مختلفی میتوان آنها را دستهبندی کرد که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- پمپهای کف کش ساده
- پمپهای کف کش فلوتر دار (دارای قطع کن برقی)
- پمپ کف کش هایی که موتور آنها با آب خنک می شود.
- پمپ کف کش هایی که موتور آنها با روغن خنک می شود.
- پمپ کف کش های تک فاز
- پمپ کف کش های سه فاز
عموما کف کشهای تکفاز با دهانه خروجی درسایز های ۱ و ۱/۱.۴ و ۲ و ۳ اینچ و کفکشهای سه فاز با دهانه خروجی در سایزهای ۲ و ۳ و ۴ و ۶ اینچ تولید و استفاده میشوند.
با توجه به گستردگی طراحیهای پمپ های کف کش، انتخاب نوع مناسب با دشواریهای خاص خود روبرو است، لذا همواره پیشنهاد میشود جهت انتخاب صحیح پمپ کف کش با کارشناسان حرفهای در این زمینه مشاوره کرده تا بهترین پمپ کف کش را با توجه به نیازهایخوذانتخاب کنید.
فروشگاه وتعمیرگاه پمپ ابراهیم پورعرب مفتخر است، با تجربه چند دهه تعمیر و فروش و خدمات پس از فروش انواع پمپ های کف کش، بهعنوان یکی از مراکز خوش نام و شناخته شده در مشهد شما را در انتخاب و خرید پمپ کف کش مناسب وبا کیفیت یاری نماید.
از برندهای مشهور پمپ کفکش می توان به برندهای ایتالیایی لوارا، سائر، پنتاکس، ابارا، داب، کالپدا و از برندهای ایرانی راد پمپ، فدک، جهان پمپ، اسپیکو و توان تک نام برد.
انتخاب پمپ کفکش
از مهم ترین نکاتی که باید در موقع انتخاب یک پمپ کفکش به آنها توجه بیشتری کرد قدرت الکترموتور، میزان آبدهی، قطر دهانه خروجی هستند و توصیه میشود قبل از انتخاب پمپ کف کش، به دبی و نمودار ارتفاع یا هد پمپ توجه شود.
اجزاء پمپ کفکش
۱. پروانه
۲. الکتروموتور
۳. محور
۴. حلزون
۵. درزگیر مکانیکی
۶. کابل
۷. متعلقات
فروشگاه و تعمیرگاه پمپ ابراهیم پورعرب، تامین کننده لوازم یدکی و مصرفی این محصولات میباشد تا شما عزیزان بتوانید بهصورت طولانیمدت از پمپ کف کش بدون هیچگونه دغدغه ای استفاده کنید.
جنس بدنه پمپ کفکش
پمپهای کف کش، معمولاً از جنس استیل، چدن، آلومینیوم و پلاستیک ساخته میشوند که بر اساس نوع کاربری آنها متفاوت هستند.
بهعنوان مثال در شرایطی که آب شور و یا دارای خاصیت اسیدی باشد از کفکش استیل و یا کفکش با بدنه پلاستیک استفاده میشود و همینطور در مناطقی که آب منابع زیرزمینی قابل شرب باشد از کف کش بدنه چدن یا آلومینیوم استفاده میشود.
لازم به ذکر است که از این کفکشها فقط میتوان برای پمپاژ آبهای تمیز و بدون آلودگی یا لجن استفاده کرد.
کاربردهای پمپ کفکش
- آبیاری مزارع کشاورزی
- مصارف مسکونی
- انتقال آب از چاه
- انتقال سیالات مختلف صنایع غذایی و دارویی
- انتقال آب مخازن و استخرها
- تخلیه پسابهای فاضلاب با غلظت کم
- انتقال آب تمیز و صاف
- استفاده در فوارهها
- تخلیه پسابهای ناشی از باران
مزایای استفاده از فلوتر در پمپ کفکش
فلوتر
خشک کار کردن پمپ کف کش باعث سوختن الکتروموتور آن میشود، به همین جهت برای کنترل سطح سیال و جلوگیری از کارکرد بیش از حد موتور پمپ کفکش، باید از یک فلوتر یا کنترل سطح استفاده کرد.
نحوه کار در پمپهای مستغرق فلوتردار به این صورت است که هنگامیکه سطح آب پایین بیاید به فرمان فلوتر جریان برق قطع شده و پمپ از کار میایستد و هنگامیکه سطح آب بالاتر از پمپ بیاید بهفرمان فلوتر، جریان برق وصل شده و پمپ مجدد شروع به کار میکند.
فلوتر یا اتومات بر روی پمپ قابل نصب است. درصورتیکه پمپ کف کش خریداری شده بدون فلوتر باشد میتوان در صورت تمایل فلوتر را جداگانه خریداری و روی پمپ نصب کرد. استفاده از فلوتر یا اتومات مانع از سوختن پمپ میشود.
در صورت نصب پمپ کف کش در داخل چاه بهتر آن است با قرار دادن سبدی پلاستیکی در زیر آن از قرار گرفتن آن در کف چاه جلوگیری به عمل آمده و مانع ورود ذرات تهنشین شده در کف چاه به کف کش شد.
نحوه کارکرد فلوتر
میافتد.
برای مشاوره، خرید، تعمیر و خدمات پس از فروش انواع پمپ های کف کش با فروشگاه وتعمیرگاه ابراهیم پورعرب تماس بگیرید.